Nye installationer

Hvorfor vælge os?

Wedel Installation har mere end 25 års erfaring i branchen. Otte af vores ansatte er svende og seks er lærlinge. Nogle af vores svende har været i branchen lige så længe som Wedel Installation, så vi stoler fuldt og fast på at de kan deres arbejde til perfektion. Vi sørger for at have den efteruddannelse der skal til for at vores metoder og teknikker er de nyeste, så du er garanteret det perfekte resultat, hver gang.

Vi er medlem af Blue Install og der er ca. 75 installatører i dette netværk, hvor vi alle lægger stor vægt på at der bliver rådgivet ordentligt og at vores arbejde bliver udført til perfektion.

Vores mål er og har altid været at have glade og tilfredse kunder. Det er vi lykkedes ret godt med. Vi har gennem årene opbygget en masse relationer og samarbejdspartnere. Alt dette er med til at give vores kunder den bedste oplevelse.

Du skal ikke blot tage vores ord for det, du kan læse hvad vores kunder mener om os her og deres nye installationer. Du er også meget velkommen til at gå ind og efterlade en anmeldelse, hvis du ikke allerede har gjort det.

Nogle spørgsmål?

Vi vender tilbage på din henvendelse hurtigst muligt – typisk indenfor 24 timer.

  Facebook

  ★★★★★

  Verdens bedste elektriker !!

  Verdens bedste elektriker !!
  5 stjerner

  ★★★★★

  Klar anbefaling

  Vil til enhver tid anbefale Wedel Installation.

  ★★★★★

  Anbefaling herfra

  Jeg er yderst tilfreds – en varm anbefaling herfra.
  Google

  ★★★★★

  Dygtig og professionel elektriker

  Dygtig og professionel elektriker, som holdte sine aftaler. Han var god til at vejlede mig om de ting, jeg ikke selv helt kunne bestemme mig for.

  ★★★★★

  Venlig og effektiv service

  Venlig, hurtig, professionel og effektiv service.

  ★★★★★

  God service

  God service har brugt firmaget lige siden det starte til alt el og vvs. har gode priser og er altid kommet til tiden.
  Trustpilot

  ★★★★★

  Super søde og kompetente

  Super søde og kompetente og en rimelig pris. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Jeg havde ingen strøm

  Jeg havde ingen strøm – Ringede tidligt til Wedel Installation, som i løbet af meget kort tid havde arrangeret med en af deres elektrikerere, at de kunne komme og afhjælpe problemet. Blev kontaktet kort tid efter af en meget kompetent installatør, og aftale at mødes 20 min efter. Alt klappede og efter en hurtig fejlfinding havde jeg strøm igen. Super service

  ★★★★★

  Super søde og kompetente

  Super søde og kompetente og en rimelig pris. Kan klart anbefales.

  ★★★★★

  Jeg havde ingen strøm

  Jeg havde ingen strøm – Ringede tidligt til Wedel Installation, som i løbet af meget kort tid havde arrangeret med en af deres elektrikerere, at de kunne komme og afhjælpe problemet. Blev kontaktet kort tid efter af en meget kompetent installatør, og aftale at mødes 20 min efter. Alt klappede og efter en hurtig fejlfinding havde jeg strøm igen. Super service
  Fornavn
  via Trustpilot

  ★★★★★

  Her er der plads til en god overskrift

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut.​
  Fornavn
  via Trustpilot

  El-installatør du kan stole på

  Vigtigt at huske når du skal have nye installationer

  Når du skal have lavet nye installationer, så er det væsentligt at huske at gruppen skal være fejlbeskyttet, det skal den være af det man kalder en RCD. Det står for Residual Current Device eller på dansk, en fejlstrømsafbryder. Denne RCD må maksimalt udløse en mærkeudløsestrøm på 30 mA. Det er noget man skal når man udvider en installation mere end to tilslutningssteder.

  En ting som en stikkontakt der skal flyttes til et andet sted, er i følge installationsbekendtgørelsen en ny kontakt og skal dermed følge de regler og bestemmelser der medfølger, når det kommer til nye installationer. Lyder dette svært? Så vælg en el-installatør du kan stole på.

  Vi er professionelle indenfor nye installationer og vi kender alle regler og bestemmelser hvad angår nye installationer og gamle. Vi ved også at hvis du får lavet installationer ulovligt og hvis der skulle ske en ulykke med disse installationer, så dækker dit forsikringsselskab ikke. Derfor er det vigtigt at du vælger hvem der skal installere dine nye installationer med omhu.

  Rådgivning af installationer

  Som førnævnt så har vi stor fokus på at rådgive vores kunder ordentligt. Vi sætter derfor en stor dyd i at sætte dig ind i tingene, så meget som muligt, og alt efter hvor meget du ønsker at vide.

  Et af vores fokus områder er energioptimering, og vi vil gerne hjælpe dig og planeten. Ofte er det installationer der er af lidt ældre dato, som der vil være større fordel ved at udskifte til nye installationer, da de er lavet på gammel teknologi. Der er de nye og moderne materialer bedre til at udnytte en mindre mængde energi for at opnå det samme resultat.

  Vi har en ekspertise indenfor dette fag, og vi kan give dig et indblik i hvordan vi arbejder, og hvorfor det er relevant for dig at lytte til vores rådgivning indenfor nye installationer. Der er i den sammenhæng mange ting der kan optimeres på.

  elektrikere til møde hos Edel Installation

  Her er nogle eksempler

  Renovering af varmecentraler
  Udskiftning af centralvarmeanlæg
  Nyt ventilationsanlæg
  El-installationer
  Og meget mere
  Kontakt

  Kontakt os i dag

  Hos Wedel Installation står vi klar til at hjælpe dig. Kontakt os i dag, og sammen finder vi den bedste løsning for dig.

  Service@wedelinstallation.dk

   Intelligente installationer

   Under intelligente installationer arbejder vi med følgende løsninger.

   Lysstyringssystemer

   CASAMBI – Lysstyringssystem

   Casambi er super velegnet til både erhverv og private og kan nemt integreres i ældre installationer.

   Understøtter også Dali belysningsarmaturer.

   Rådgivning og opsætning af trådløse netværk

   UNIFI – Multi-application, network operation system

   UNIFi kan også levere videoovervågning som integreres i samme system.

   Indbrudsalarm - til private og erhverv

   Til private og mindre erhverv bruger vi:

   Til større erhverv bruger vi:

   Videoovervågning

   HIK vision – App der giver adgang til overvågning

   HIK vision er en App der giver adgang til overvågning, du kan se det hele på din telefon.

   Fra Hørsholm til Ishøj

   Vores el-installatører har både hoved og hænder skruet rigtigt på - og kan rykke ud til dig på den Nordsjællandske kystlinje og Storkøbenhavn .

   Mere end 25 års erfaring

   Wedel Installation har over 25 års erfaring i branchen - og vores dygtige medarbejdere står klar med den rette erfaring til netop din opgave.

   Ordentlig rådgivning

   Vi er en del af Blue Install som er et netværk af rundt regnet 75 el-installatører i hele landet, som lægger vægt på ordentlig rådgivning

   Kontakt os og hør mere

   Hvis du skal have lavet nogle el-installationer, og gerne vil have at det skal gøres ordentligt. Så kontakt os, så hjælper vi gerne med et godt stykke arbejde. Du kan ringe til os på telefonnummer 70 20 65 20 eller skriv til os på service@wedelinstallation.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

   Kontaktinfo

   Din sikkerhed

   Det er vigtigt for os at du får det bedste resultat.

   knx-logo

   KNX certificeret