Bolig­selskaber

Vi hjælper boligselskaber i København og på det meste af Sjælland med energioptimering, intelligente installationer, sikkerhed og rådgivning

Skræddersyede løsninger for boligselskaber

Er du en del af et boligselskab i København, Nordsjælland eller det meste af Sjælland, og er I på udkig efter optimale løsninger, hvorpå I kan energioptimere jeres ejendom?

Wedel Installation er specialister i intelligente installationer og energioptimering, som let kan integreres i ældre installationer. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Lysstyringssystemer
  • Smart home & building solutions
  • Wi-fi
  • Indbrudsalarmer
  • Videoovervågning

Kontakt os hvis I ønsker at høre mere eller har brug for et uforpligtende tilbud.

Serviceaftale og rådgivning

Når I laver en serviceaftale med os, sikrer I, at jeres tekniske systemer altid spiller. Det er en investering i driftssikkerhed, der minimerer risikoen for uforudsete udgifter og driftsstop. Kontakt os for nærmere information om serviceaftaler.

Hos Wedel Installation tilbyder vi også rådgivning. Vi hjælper jer med at identificere de mest effektive og bæredygtige løsninger til netop jeres boligforening i en komplet løsning, der passer til de behov, I har.

Vi fokuserer på kvalitet, effektivitet og miljøvenlighed, og vi har løsningerne, der kan gøre en forskel for jeres boligforening. Med over 25 års erfaring i branchen har vi den nødvendige ekspertise til at tilbyde skræddersyede løsninger tilpasset lige netop jeres forening.

Energioptimering

Energioptimering ser vi som en nødvendighed i en tid, hvor bæredygtighed og grønne tiltag er i fokus. Ved at implementere energieffektive løsninger kan boligselskaber ikke kun reducere driftsomkostninger, men også bidrage positivt til miljøet. Vi tilbyder en række løsninger, der kan hjælpe med at minimere energiforbruget.

Vi er her for at hjælpe jer med at træffe de bedste valg for jeres boligselskab. Indhent et uforpligtende tilbud på 70 20 65 20. I kan også skrive på enten service@wedelinstallation.dk eller udfylde vores kontaktformular, så vender vi retur.