Special­opgaver/­Liebhaveri

Vi har stor erfaring med tekniske installationer i liebhaverboliger og store ejendomme

Vi klarer selv den mest komplicerede udfordring

Er du på udkig efter avancerede Smart home-systemer, high-end lysstyringssystemer, Wi-fi-løsninger, sikkerhedsalarmer eller andre komplicerede tekniske/intelligente installationer?

Hos Wedel Installation elsker vi at tage en ny udfordring op, og vi har stor erfaring med high-end opgaver. Vi tilbyder en eksklusiv række af tekniske løsninger, der kan forvandle din bolig til et effektivt og intelligent hjem, hvor både sikkerhed og komfort er i højsæde. Det kan være alt fra stemningsfuld intelligent belysning til videoovervågning eller tyverialarmer – alt sammen med det formål at maksimere din komfort og sikkerheden i dit hjem.

Vores mangeårige ekspertise i branchen gør os i stand til at tilpasse løsninger præcist til dine unikke behov og din livsstil.

I samarbejde med Anker & Co er vi din pålidelige tekniske partner og elinstallatør i København, Nordsjælland samt på det meste af Sjælland. Indhent et uforpligtende og skræddersyet tilbud i dag.

Personlig rådgivning

Når det kommer til intelligente systemer og tekniske installationer, er mulighederne mange. Vi tilbyder personlig rådgivning omkring, hvordan du kan optimere dit hjem baseret på de ønsker, du har.

Derudover har du mulighed for at tegne en serviceaftale med os, så du er sikret, at alting fungerer som det skal. Vi sørger for regelmæssige eftersyn af dine tekniske installationer, så du kan undgå uforudsete komplikationer og omkostninger.

Bæredygtig opmærksomhed

I en tid med fokus på bæredygtighed og grønne løsninger, er energioptimering en integreret del af et moderne og luksuriøst hjem. Ved at implementere energieffektive løsninger kan du ikke kun reducere dine månedlige omkostninger, men tage et lille skridt i retningen af en mere bæredygtig livsstil.

For et uforpligtende tilbud eller indhent yderligere information. Kontakt os i dag på 70 20 65 20, skriv til service@wedelinstallation.dk eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.