Teknisk installation

App-styrede Smart home-solutions, intelligente lysstyringssystemer, Wi-fi, alarmer, overvågning og meget mere

Intelligente installationer til ethvert behov

Vi tilbyder en bred vifte af intelligente installationer, herunder Smart home-løsninger og avancerede lysstyringssystemer. Vi arbejder bl.a. med:

  • KNX
  • DALI
  • Casambi

Derudover tilbyder vi også rådgivning omkring og opsætning af trådløse netværk fra UNIFI, hvor det bl.a. er muligt at integrere overvågning i samme system. Vi tilbyder også:

  • Indbrudsalarmer
  • Videoovervågning

Systemerne kan let integreres i ældre installationer og egner sig til både private hjem, virksomheder, offentlige bygninger, boligforeninger m.m. Ønsker du at høre mere om vores ydelser? Du er altid velkommen til at kontakte os. Vi kører i københavnsområdet, Nordsjælland samt det meste af Sjælland.

Energioptimering og rådgivning

Med over et kvart århundrede i branchen har vi hos Wedel Installation specialiseret os i at skræddersy løsninger med henblik på energioptimering, der reducerer dit forbrug og har en gavnlig effekt på din energiregning.

Er du ikke helt sikker på hvor du skal starte, eller har du brug for at høre mere om et af vores produkter? Som en del af Blue Install-netværket af el-installatører i hele landet, lægger vi stor vægt på at tilbyde vores kunder ordentlig rådgivning. Vi guider dig gennem hele processen – fra valg af den rette løsning til installation, vedligeholdelse, energioptimering m.m.

Kontakt os i dag

Vi hjælper både virksomheder, boligforeninger og privatpersoner med at træffe smartere energivalg, der både gavner din økonomi og gør, at du træder et lille skridt i retning af en grønnere fremtid.

Hvis du ønsker at høre mere om vores løsninger eller har brug for et uforpligtende tilbud, er du velkommen til at tage fat i os, så tager vi en samtale om dine ønsker og behov.

Ring til 70 20 65 20 eller skriv til os på enten service@wedelinstallation.dk eller via vores kontaktformular, så vender vi retur hurtigst muligt.