Privat

Er du på udkig efter intelligente installationer, øget sikkerhed – eller måske begge dele?

Intelligente løsninger til dit hjem

Leder du efter Smart home-solutions, lysstyringssystemer, Wi-fi-løsninger, indbrudsalarmer eller andre tekniske installationer til hjemmet? Vi hjælper dig i København, Nordsjælland og på det meste af Sjælland.

Wedel Installation tilbyder en række tekniske løsninger, der kan gøre dit hjem smartere, mere effektivt og mere sikkert. Vi kan bl.a. hjælpe med:

  • Lysstyringssystemer
  • Smart home-solutions
  • Wi-fi
  • Indbrudsalarmer
  • Videoovervågning

Med vores omfattende erfaring i branchen kan vi tilbyde løsninger, der er nøje tilpasset dine personlige behov og præferencer.

Har du spørgsmål? Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål eller indhent et uforpligtende tilbud i dag.

Serviceaftale og rådgivning

En serviceaftale med Wedel Installation handler i bund og grund om at holde dit hjem i god stand. Det betyder, at vi kommer ud og tjekker dine installationer regelmæssigt, så du undgår uventede problemer og udgifter.

Vi giver dig også rådgivning omkring, hvordan du kan forbedre og optimere dit hjem med tekniske installationer. Det kan være alt fra at vælge den rigtige type belysning til at optimere dit Wi-fi-netværk med det formål at hjælpe dig med at få mest muligt ud af dit hjem, både hvad angår komfort, energioptimering og økonomi.

Vores fagfolk står klar med rådgivning og hjælper med at finde områder, hvor der er plads til forbedringer og effektivisering i dit hjem, hvis du har behov.

Energioptimering hvor det giver mening

Bæredygtighed er i fokus i dag, og energioptimering er blevet en del af den moderne husholdning. Ved at implementere energieffektive løsninger i dit hjem kan du både reducere dine månedlige omkostninger, men også træde et lille skridt nærmere en grønnere hverdag. Ønsker du mere information om energirådgivning, er du altid velkommen til at kontakte os.

Indhent et uforpligtende tilbud allerede i dag på 70 20 65 20, skriv til service@wedelinstallation.dk eller kontakt os via formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.